Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

ΜΑ ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο TOKSIKOS ΜΠΟΥΦΟΣ Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΓΑΜΠΡΕΤΑ ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΠΡΕΖΑΣ ΚΟΥΚΟΥ ΓΙΟΚ ΤΟ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΜΑΡΑΦΕΤΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΦΤΥΣΕ Η ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥ ΝΟ


-Γκιων γκιων φωνάζει ο γκιωνης σε εμάς ο καραγκιόζης των rooms ο γκιωνης είναι πουλί είναι νυχτοπούλι πετά στα δεντρα βλέπει το φεγγαρι κλπ Αλλα εδω δεν προκειται για αυτο το βασανιστικα κουτο πτηνο παρολα αυτα συμπαθες αλλα εδω μπαινουμε στη λογικη απο τη συμπεριφορα του μονο και προσπαθωντας να μπουμε στην ψυχολογια του και ετσι να κατορθωσουμε να περιγραφουμε το κατ'εξοχη σαλιαρη τον πλεον αχρηστο χρηστη με το προσθετικο πετυχημενο καταγγελτικο παλτοκικο ψευδονυμο BOUFOS Ο ΤΡΙΦΑΣΙΚΟΣ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑΣ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ο κατα τα αλλα φαυλατας αλογος τυχαρπαστος αγραμματος αμορφωτος αξεστος της αλλοδαπής το χτεσινά σκατο του παλ ο ξερόλας του Ελληνικου Paltalk συν ολα τα αλλα αλκοολικος και ναρκομανης αλλα οπως ακομα  πληρορηθηκαμε τελευταια απο πολυ εγκυρη πηγη και οπως ο ιδιος της κατακλαυτηκε προκειμενου να συγκινησει καποια τριφερα υπαρξη τις παρεθεσε το γενικοτερο βιο και πολιτεια του και της αποκαλυψε οτι ειχε χρηματισει τροφιμος διαφορων Ψυχιατρικων κλινικων. ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΧΑΖΟΓΕΛΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΑΙΤΙΟΛΟΓΙΤΑ ΑΝΕΥ ΑΠΟΧΡΩΝΤΟΣ ΛΟΓΟΥ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ? ΜΟΝΟΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΧΑΖΟΓΕΛΑ, ΑΠΛΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΤΕ. ΠΟΥ ΠΑΕΙ Ο ΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΑΣ? μιση φραση με δυο  λεξεις και λυνεται στα γελια ο γελοίος.
Ενας τελειωμένος που οικογένεια δεν εκανε παιδια και γυναικα γιοκ δουλειά και σπίτι νουκου τίποτα δεν εχει κανει στη ζωη του και εχει να πει για ολο τον κοσμο ο ξεφτηλοπουστας το μεγαλυτερο σκουπιδι. Ο ΠΛΕΟΝ ΤΟΞΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ(!!!!!!)
ΤΟ ΜΥΓΟΦΤΗΜΑ ΚΑΙ ΜΥΓΟΧΕΣΙΜΟ Ο ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ ΤΟΥ Ο ΠΡΟΝΙΑΚΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΤΟ ΠΡΕΖΟΝΙ Ο ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ Ο ΕΛΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΣ Ο ΑΠΛΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΛΥΓΔΟΜΕΝΟ ΜΑΛΛΙ Ο ΡΥΠΑΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΣΥΧΑΜΕΡΟΣ ΚΑΙ  ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΑ ΧΩΡΙΑΤΟΧΩΡΙΑΤΟΣ ΚΑΡΑΒΛΑΧΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΖΗΣΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ Η ΚΑΡΑΒΛΑΧΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ OVER THE TOP.
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΥΖΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΝΕΜΩ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΥΠΟΥ ΙΘΑΚΗΣ ΜΕ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΑΣ. ΚΑΙ "ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΑ" ΟΙ ΜΙΞΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ. ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΙΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.