Οι απόψεις μας για το room


Γενικές αρχές του room

-Είμαστε οι πρώτοι που στραφήκαμε κόντρα σε νοοτροπίες και λογικές που λειτουργούσαν ως τροχοπέδη στην εξέλιξη των Α δωματίων.  Οι λογικές των εκβιασμών με rec, videos, copy κλπ ήταν αυτά που δεν άφηναν τον κόσμο να χαλαρώσει και να κάνει απερίσπαστος chatting , για να σκοτώσει ευχάριστα τον χρόνο του. Ξεκαθαρίζουμε ότι στραφήκαμε κατά των νοοτροπιών και όχι σε προσωπικό επίπεδο, εξάλλου κάτι τέτοιο θα ήταν αδιανόητο αφού κατά πρόσωπο δεν γνωριζόμαστε με αρκετούς ακόμη. 
-Αποβάλλουμε από το room τα άγνωστα nicks όχι επειδή έχουμε σαδιστικές τάσεις αλλά γιατί είναι αδιανόητο να μπαίνουν σε voice chatt room και να προσποιούνται ότι δεν έχουν μικρόφωνο, μα αν είναι δυνατόν σήμερα να υπάρχουν υπολογιστές που δεν έχουν μικρόφωνο. Ποιον κοροϊδεύουν τελικά? Άνθρωποι που δεν μιλούν κάτι έχουν να κρύψουν η από κάτι φοβούνται. Επιτέλους οι κουκουλοφόροι πρέπει να βγάλουν τις μάσκες τους να γίνουν κάποτε άντρες, το κρυφτούλι δεν τους εξυπηρετεί. 
-Ζητάμε ενεργότερη συμμετοχή όλων των χρηστών στο μικρόφωνο για να είναι το room περισσότερο ζωντανό.
-Ζητάμε ακόμη από τους χρήστες να μιλούν όλοι Ελληνικά. Φανταστείτε αν ο καθένας μιλούσε στην γλώσσα της χώρας από την οποία προέρχεται, το room θα ήταν σκέτος εμπαιγμός.
-Προσπαθούμε να κρατάμε το room όσο γίνεται πιο καθαρό για να είμαστε περισσότερο χαλαροί, μακρυά από τα σκαθάρια, τους δακτυλογράφους και τους μουγκοθόδωρους.
-Επίσης αξίζει να αναφέρουμε ότι δεν είμαστε κατά της μουσικής αλλά δεν νοείτε επικοινωνία μέσω μουσικής πίσω από καλώδια. Αν θέλουμε να ακούσουμε μουσική την ακούμε ατόφια από μόνοι μας, είμαι της άποψης ότι είναι εντελώς φασιστικό να σου επιβάλλει κάποιος το είδος της μουσικής που ο ίδιος επιθυμεί, αυτό είναι προσβολή της νοημοσύνης μας. Εμείς απεναντίας ενθαρρύνουμε τους χρήστες που τραγουδάνε ζωντανά οι ίδιοι στο mic. Και ήδη έχουμε ανιχνεύσει 2-3 χρήστες με ικανοποιητικότατα φωνητικά προσόντα. Και μακάρι να μπορέσουμε να τους βοηθήσουμε να εξελιχθούν και να κάνουν καριέρα στο τραγούδι.
-Εξηγούμαστε για να μη παρεξηγούμαστε.