Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

ΠΟΝΑΣ ΣΚΑΤΟΨΕΥΤΟΣΥΝΗΓΟΡΕ Ε? "ΚΑΙ ΚΑΙ"ΑΠΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΚΙΖΕΙ ΤΟ ΑΠΟΒΛΗΤΟ ΕΚΑΝΕ ROOM ΑΠΟΒΛΗΤΑ(!!!) ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΚΡΙΝΕΙ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ ΑΙΣΧΟΣ (!!!)

 

    1. Και λιγες κουβεντες για τον "και και" του παλ. Τώρα πονας ε? Σκούξε οσο θες βλάκα οταν εσυ στηριζεις άλλους και μπερδευεσαι σε αλλονων διενεξεις τοτε όλα καλα  καλως καμωμενα Τωρα? Σκούζεις σαν παλιαδελφω της Συγγρου. Και μονο που γελουν οι άνθρωποι σου κακοφαίνεται βλακα(\!!!) Οταν εσυ τα κανεις είναι καλα όταν γελουν οι άλλοι με τα χαλια σου δεν σου αρεσει πανυλήθιε.τυπε. Θα σε κανω ρε πουστη πιο λεπτο κι απο το τσιγαροχαρτο. Σκουξε όσο θες δεν σε καταλαβαινω αυταρχικο μασελιαρικο λυκοπουλο της πλακας. Δισλεκτικε τραυλακα του κερατα ρητορα του κωλου γκομενοφυλακα της κακιας ωρας πηδηκουλα του fb με την αρρωστημενη φαντασια σου(!!!) που πάει συννεφο χτιζεις ανωγεια και κατωγεια. "ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ"
    2. και στο away msg στο paltalΚ
    3. 0 TARAXOPOIOS came online at  13:08:39, and says, AYTARXIKE ΜΑΣΕΛΙΑΡH TRAYLAKA  LYKOPOULO TSIMPAS  KOTOPOULO E? ALLAKSE MYALA STRWSE XARAKTHRA GELOIOPOIH8HKES GIA NA GELASOUME ADEIA? ELEOS  PIO BLAKAS PETHENEIS

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.