Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ROOM (24-3-2011)

-Το blogspot μας είναι αυτό που από τώρα και στο εξής θα μονοπωλεί το ενδιαφέρον των χρηστών, των φίλων του δωματίου αλλά και των άλλων rooms του paltalk.
Οι πρώτες αντιδράσεις δεν άργησαν να λάβουν χώρα. Μας τα έχωσε ο MICROFONIAS για όσα είχαμε γράψει για αυτόν τις προηγούμενες ημέρες. Στο blogspot σχολιάζουμε όσα συμβαίνουν στο room. Το άλλο site δεν έχει σχέση με το δικό μας, εμείς μιλάμε επώνυμα και σχολιάζουμε σε προσωπικό επίπεδο ότι έχει σχέση με το δικό μας δωμάτιο. Αλλά δίνουμε τη δυνατότητα να εκφραστεί όλος ο κόσμος είτε επώνυμα είτε ανώνυμα για οτιδήποτε τους αφορά. Όποιο σχόλιο δεν έχει σχέση με το δωμάτιό μας, δεν έχει να κάνει με εμάς και δεν είναι δικό μας. Είμαστε ξεκάθαροι σε αυτό τελεία και παύλα.
-Επειδή ακούστηκε από μερικούς χρήστες στο δωμάτιο ότι θίγονται από σχόλια του blogspot στα θέματα που ανοίγονται, σας ενημερώνουμε ότι η διαγραφή είναι αδιανόητο ζήτημα, και είμαστε αταλάντευτοι σε αυτό το ζήτημα, είναι ζήτημα αντιδεοντολογικό και στρέφεται κατά των βασικών αρχών του blogspot.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.