Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ROOM (23-3-2011)

-Η επιστροφή του άσωτου. Ο tzado αφού έκανε την επανάσταση του επέστρεψε στο room.
Οι πόρτες είναι ανοιχτές για όλο τον κόσμο. Αρκετά τα προβλήματα στη ζωή μας και στο paltalk μπαίνουμε για να χαλαρώσουμε και να περάσουμε όσο πιο ευχάριστα μπορούμε.
-Και δεν είναι ο μόνος που επέστρεψε στο δωμάτιο μας. Με θετική έκπληξη και ενθουσιασμό αντιληφθήκαμε την παρουσία του KOSTAS01, που γέμισε με δωράκια(gift), όλα τα θηλυκά του room. διασκέδασε και χάρηκε την παρουσία του στο room.



-Μετά από λίγο επέστρεψε κι ο MICROFONIAS, αλλά «τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα», «τα ίδια Πατελάκη μου…». Την έπεφτε στον TRIPI, που έκανε γαιδάρου υπομονή, γιατί είχε υποσχεθεί στον  ideologo_ πως δεν θα τον πετάξει. Αναζωπυρώθηκε εκ νέου ο καυγάς που μοιραία κατέληξε στο bounce, μόλις επέστρεψε ο ideo. Απορώ πως υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που θέτουν σε δοκιμασία τη φιλία τους για να ικανοποιήσουν το εγώ τους και κάνουν σαν μωρά παιδιά.
-Έχουμε παρατηρήσει πως υπάρχουν κάποιοι ανεγκέφαλοι, ευτυχώς οι λίγοι και πολύ ολίγοι που δεν σέβονται τίποτα. Αυτοί το χαβά τους(!!!) Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που τυχαίνει να αναπτύσσονται πολύ ωραίες συζητήσεις στο δωμάτιο μας, αυτοί θα πεταχτούν από το πουθενά για να χαλάσουν την κουβέντα. Τα δωμάτια για να συντηρηθούν δεν έχουν ανάγκη μόνο τα μπινελίκια η τις ψολομουνοσυζητήσεις αλλά έχουμε παρατηρήσει ότι η καλή συζήτηση τραβάει κόσμο, σε αυτή την περίπτωση προαπαιτούμενα από τους κυρίους admins του room τα χεράκια.
-Σήμερα πρωί Ελλάδας έγινε στο room πολύ καλή συζήτηση με θέμα "η διαβίωση των Ελλήνων στην αλλοδαπή οι συνθήκες ζωής στις περιοχές που ζουν, το οικονομικό περιβάλλον κατά περιοχές και περιπτώσεις συγκριτικά με την Ελλάδα." Συμμετείχαν TRELLOS ME DIPLOMATA, GR007, ideologos_, Greek Boss κ.α.
-Η είσοδος του GKIRI GKIRI  είναι πάντα θορυβώδης και πανηγυρική. Συνοδεύεται από τις δέουσες εκδηλώσεις λατρείας. ούτε ο Ρουβάς να ήταν. Έδωσε πάλι μια παράσταση ακόμη στο ένας εναντίον όλων.
-Προκειμένου να ανεβάσουμε την πεσμένη δημοτικότητα κάποιων χρηστών που πιστεύαμε στις δυνατότητες τους, τους έχουμε συμπεριλάβει στο blogspot μας σε ψηφοφορία. Είμαστε εδώ για να βοηθάμε τον κόσμο, πάντα ατελώς και ένεκα φιλανθρωπίας. Αχρείαστοι να είμαστε, αλλά αν χρειαστεί εδώ είμαστε πάλι δε χανόμαστε. 
-Δεν μπορούμε να αφήσουμε ασχολίαστη την επανεμφάνιση στο δωμάτιο μας της atakti31, ελπίζουμε να την έχουμε περισσότερο κοντά μας απαλλαγμένη από ζηλιάρηδες και νταήδες.
-Επίσης εμφανίστηκε ο antonio7_1, που χάθηκε ξαφνικά, δήλωσε ότι τα έχει βρει με τον omorfies και θα του προσφέρει σουτζούκ-λουκούμ, προκειμένου να τον εξευμενίσει.
-Το δωμάτιο μας είναι το πλέον δημοκρατικό και το δείχνουμε στην πράξη αυτό. Οι συνεδριάσεις μας γίνονται δημόσια κι όλα παρουσιάζονται χωρίς αναισθητικό, τα πράγματα λέγονται με το όνομα τους κι οι αλήθειες έξω από τα δόντια. Εμείς δεν έχουμε παρά να περιμένουμε την λίστα με τους ακατάλληλους admin από τον ideologo_. Στις προθέσεις μας είναι να τεθούν όλοι σε δοκιμασία και να δώσουμε το δικαίωμα σε  όλο τον κόσμο να μας κρίνει. Προσεχώς θα έχουμε τις υποψηφιότητες των ενδιαφερόμενων.
-Για άλλη μια φορά μονοπώλησε για αρκετή ώρα το ζήτημα Shalomh. Το συμπέρασμα που προέκυψε είναι  ότι η κατάσταση για τη συγκεκριμένη είναι δυσμενής, τόσο για την προσφώνηση Βούλγαροι, όσο για τη σαθρή δικαιολογία που προέβαλλε για δήθεν παρενοχλήσεις από πλευράς omorfies. Η περιπλοκότητα της κατάστασης φρονούμε ότι μπορεί να λυθεί με διάλογο μεταξύ των εμπλεκόμενων,
-Και πάλι ο GKIRI GKIRI  έδωσε παράσταση στο ένας εναντίον όλων. Στη διάρκεια εμφανίστηκε στην cam με όλα του τα χρυσαφικά σαν τη χανούμισσα.
-Μετά από όλα τα άλλα ασχοληθήκαμε με θέματα που έχουμε ανοίξει στο blogspot μας. Η δραστηριότητα αυτή είναι καινούργια για τα δωμάτια μας, πάντως η συμμετοχή είναι πρωτοφανής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.