Δευτέρα 11 Μαΐου 2020

Α Π Α Ν Τ Η Σ Η

-Πρώτα από όλα επειδή πολλά ακούγονται τελευταία σε παλτοκικα πηγαδάκια και σε διάφορα παραμάγαζα από κάποιους χρήστες αλλά και όψιμους δοματιαρχες αισθάνομαι την υποχρέωση να απαντήσω ως εξής ο lililililikos τα άκουσε όταν έγραψα για αυτόν τον βλάκα και την χοντρή του γιατί ο ίδιος δεν έχει αφήσει ασχολίαστη γυναικά, σχολίασε ακόμη και την γυναικά μου που δεν εμπλέκεται σε παλτοκικα τεκταινόμενα και δεδομένα αποκαλώντας την ¨μπαζο¨, σε αυτές τις περιπτώσεις όλα είναι δανεικά, εξυπνάκια σκληρητο και δεν έχω ανάγκη να σηκώσω σκόνη για το room μου, έγινες και αφεντικό μυγοσκοτώνη, από πότε? έκανε κι η μύγα κώλο κι έχεσε τον κόσμο όλο(!!!) σκατοπατζή που χωρίς να γνωρίζεις άσχετε, ανοίγεις το ξερό σου και μιλάς.
-Το δεύτερο είναι σχετικά με τον χαλβά της διπλοσάγωνης, τον μπετατζή, σκατατζή, τσοπάνη, δήθεν ποδοσφαιριστη, δήθεν δικηγόρο που πέρασε και δεν ακούμπησε, αυτός ο περίεργος βλάκας που τον έδιωξα από το room μου γιατί δεν ξέρει τι θα πει μπεσσα και φιλότιμο ο Αλβανός. Πριν πάρει τον πουλο μόλις την έκανα για νάνι, γέμισε το room μου με ρομποτάκια ο μπούλης των 67 Μαΐων και την ίδια μερα της αποπομπής του με τη διπλοσάγωνη έκαναν χοντρό τρολλάρισμα που εγγίζει τα όρια του bulling στους admin του room τα βλαχαδερά της κακιάς ώρας και σχεδόν ταυτόχρονα μόλις την ίδια στιγμή που τον πέταξα ο κλαψομουνης άνοιξε υβριστικά δωμάτια, από εκεί και μετά τον ενοχλούν οι φωτογραφίες. Ο Κατίνος που μόνο με κατινιές ασχολείται, ο θηλυπρεπής που μας κάνει και τον γκόμενο. ΕΛΕΟΣ(!!!)
-Το τριτο ειναι οτι θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν όλοι μέσα τους ότι εδώ όλα είναι βασισμένα σε ένα ψευδώνυμο. Ευτυχώς που πολύ σοφά ο νομοθέτης αποφάσισε να χρησιμοποιούμε ψευδώνυμα και οχι ονοματεπώνυμα με διεύθυνση κατοικίας και δελτίο αστυνομικής ταυτότητας. Φανταστείτε θα είχαν μποτιλιάρει τα δικαστήρια από τις εκατέρωθεν μηνύσεις. Δεν αποτελούμε νομικά πρόσωπα δημοσίου η ιδιωτικού δικαίου, είμαστε εντελώς απρόσωποι, χωρίς νομικές συνέπειες, αλλά μόνο πειθαρχικές για όσους παραβιάζουν τους όρους λειτουργίας του κάθε προγράμματος. Από του σημείου αυτού μέχρι τις μαλακίες που τσαμπουνάει το σκυλάκι της μαγουλάδες υπάρχει τεράστια διαφορά, κατά τα άλλα περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Αν δεν του αρέσει ας κάνει κωλοτούμπες στον Καιάδα.
-Ως επίσης δεν μπορεί να άφορα κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας μια ανάρτηση μιας οποιασδήποτε φώτο όταν μάλιστα αυτή έχει δημοσιοποιηθεί από τον ίδιο τον χρήστη, δεν μπήκε κανένας στο σπίτι του για να την υποκλέψει έλεος και ποια φωτογραφία?? την φώτο ενός ψευδώνυμου? Και ποιος την πήρε κάποιος άλλος που χρησιμοποιεί επίσης ψευδώνυμο. Και στο κάτω κάτω της γραφής αν δεν γουστάρει να τις βλέπουν ας τις κλειδώσει αντί να διαμαρτύρεται. Και στην τελική ποιος είναι? Ούτε ο Τόλης Βοσκόπουλος στα νιάτα του έκανε έτσι.  Τουλάχιστο εκείνος είναι καλλιτέχνης αυτός τι είναι? Ο κολογεράκος η χονροψιλοκαριολία. Κόφτε τις χαζομάρες θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέραμε μια ζωή, επειδή ο κλαψομουνης έχει μπλέξει τα μπούτια του ο σάπιος, ο απατεώνας, ο ρουφιάνος, ο κουκουλοφορος, ο μασελάκιας που κάθε τρεις και λίγο που τον χάνεις που τον βρίσκεις να τρέχει και να ψευδολογεί στους βοηθούς των προγραμμάτων αερολογώντας και υποδυόμενος τον νομικό προσπαθώντας να βραχυκυκλώσει τους ανυποψίαστους υπαλλήλους τους. Αυτό προς το παρόν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.