Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Τα τέσσερα αποκαλυπτικά άρθρα που προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων. Η ιστορία συνεχίζεται...

-Σήμερα παραθέτουμε δύο ερωτήματα φωτιά για την υπόθεση


Γιώργος Αδαλής 
aegeantimes.gr


Είναι γεγονός ότι εδώ και δύο μήνες αποκαλύπτουμε σημεία και 
τέρατα για τις προσπάθειες που κατέβαλλε η Κυβέρνηση για να αλλάξει τη δομή του
Στρατού, προς το χειρότερο βέβαια. Φτάσαμε στο σημείο να αποκαλύπτουμε στοιχεία για ξένες δυνάμεις Στρατοχωροφυλακής που κρύβονται σε ελληνικά Στρατόπεδα. Για εφαρμογή σεναρίων στην άσκηση Παρμενίων, που θέλουν την διάσωση πολιτικών από τη βουλή από ειδικές μονάδες του Στρατού. Και προπάντων για την περίφημη πλέον "διαταγή καταστολής όχλου" που εξέδωσε το ΓΕΕΘΑ, με αποτέλεσμα να ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών στον Στρατό στην Αεροπορία και στο Ναυτικό. 


Ουδείς βρέθηκε να μας διαψεύσει!


Ουδείς θεσμικός ή μη, τόλμησε να διαψεύσει έστω ούτε μια γραμμή απ` όσα γράφαμε για έναν πολύ απλό λόγο!


Οτι , μα ότι έχουμε γράψει ήταν απολύτως αληθές!


Πράγμα που σημαίνει, ότι ΚΑΙ τα στοιχεία είχαμε ΚΑΙ τα είχαμε διασταυρώσει από πηγές τόσο στην Ελλάδα αλλά όσο και στο Εξωτερικό!


Φυσικά, δεν περίμενα από την ηγεσία του Στρατού να προβεί σε διάψευση ή επαλήθευση όσων γράφουμε επί μήνες, γιατί ο ρόλος του Στρατού είναι άλλος!


Περίμενα όμως από το Υπουργείο Αμυνας, αλλά και το γραφείο 
του Πρωθυπουργού, είτε να επαληθεύσουν όσα λέγαμε, είτε να μας καταδικάσουν ως "συκοφάντες" !


Δεν έγινε τίποτε από τα δύο, προφανώς διότι πίστευαν ότι το θέμα ξεκίνησε από το διαδίκτυο και εκεί θα μείνει!


Οταν όμως προχτές, το έγκυρο περιοδικό "ΕΠΙΚΑΙΡΑ" τοποθετήθηκε στο θέμα, απλά επιβεβαιώθηκαν πλήρως όσα γράφαμε εδώ και καιρό. 


Τουλάχιστον σε ότι αφορά στην αλλαγή του δόγματος του Στρατού, τις διαφωνίες των Στρατιωτικών με τις επιλογές της Κυβέρνησης καθώς και την άρνησή τους να εφαρμόσουν την διαταγή καταστολής όχλου που είχε εκδώσει το ΓΕΕΘΑ.


Επιπρόσθετα, σύμφωνα με τα "ΕΠΙΚΑΙΡΑ" τα πράγματα ήταν τελικά πολύ χειρότερα απ ότι εμείς περιγράφαμε για την συμμετοχή του Στρατού σε ασκήσεις καταστολής όχλου, αφού σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι επίλεκτες μονάδες των Αλεξιπτωτιστών θα συμμετείχαν με ενεργότερο τρόπο και πολύ ποιο ακραίο, απ όσο εμείς περιγράφαμε στις αποκαλύψεις μας!


Είναι γεγονός, ότι επιλέξαμε την μετάδοση των γεγονότων, χωρίς να προβούμε στην αποκάλυψη κάποιου υπέρ απόρρητου εγγράφου, αλλά περιγράψαμε επ ακριβώς τα έγγραφα και παραθέσαμε μαρτυρίες ανθρώπων από το Εξωτερικό. 


Ολοι κατάλαβαν γιατί το κάναμε αυτό! Ολοι γνωρίζουν ότι η δημόσια εμφάνιση τέτοιων εγγράφων αποτελεί σοβαρότατο ποινικό αδίκημα στη χώρα μας που επισύρει τεράστιες ποινές! Τα "επίκαιρα" έκαναν ένα πρώτο βήμα αλλά πιστεύω ότι δεν εμφάνισαν ΟΛΑ τα έγγραφα που έχουν, για τον ίδιο λόγο ακριβώς!


Κάποιοι λοιπόν στη χώρα μας, διαμαρτύρονται γιατί δεν εμφανίζουμε αυτά τα ντοκουμέντα! "Απιστοι Θωμάδες" τους χαρακτήρισε κάποιος αναγνώστης μας! Προσωπικά θεωρώ ότι το επίπεδο των αναγνωστών μας είναι τέτοιο που τους επιτρέπει να κατανοήσουν ποιος κάποιος γράφει την αλήθεια και ποιος όχι! Υπήρξαν βέβαια και οι γνωστοί εγκάθετοι οι οποίοι έχουν αναλάβει εργολαβικά το έργο της "προστασίας της Κυβέρνησης". Έμμισθοι υπάλληλοι που αμείβονται για να συκοφαντούν δημοσιογράφους και πένες που δεν ελέγχει η καταρρέουσα Κυβέρνηση!


Ήμασταν οι πρώτοι που αποκαλύψαμε τον πραγματικό λόγο που η "Κυβέρνηση του Μεσονυκτίου" καρατόμησε 20 στελέχη στο Στράτευμα και το συνδυάσαμε με αυτές στην Ελληνική Αστυνομία!


Θέλουμε λοιπόν να ξεκαθαρίσουμε κάτι απλό προς πάσα κατεύθυνση! Ολοι εμείς εδώ στους AegeanTimes, λέμε επώνυμα και χωρίς κουκούλες την άποψή μας, η οποία ΠΑΝΤΑ βασίζεται σε ντοκουμέντα! Και το κάνουμε αυτό εδώ και 14 χρόνια!


Κανένα απολειφάδι της Χούντας, κανένας όψιμος φασίστας, δεν θα μας απαγορεύσει να συνεχίσουμε να το κάνουμε, ακόμη κι αν χρειαστεί κάθε μέρα να μας χτυπάνε το σύστημα ασφαλείας του σέρβερ μας! Ακόμη και φωτιά να του βάλουν, εμείς την επόμενη μέρα θα βγούμε από αλλού! 


Οπότε δικος ο χρόνος που σπαταλάνε τα δύο γνωστά υπολογιστικά συστήματα "φαντάσματα" που ήδη έχουν χτυπήσει την πλατφόρμα μας, πάνω από δέκα φορές μέσα σε δύο μήνες!


Θα έρθει η ώρα που θα μιλήσουμε και γι αυτά με ονόματα!


Εδώ όμως υπάρχει και ένα άλλο ερώτημα που γεννήθηκε από την ιστορία αυτή. 


Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε διασταυρώσει ήδη,τα έγγραφα αυτά, είναι στη διάθεση ήδη , τεσσάρων κομμάτων της Ελληνικής Βουλής! 


Για ένα υπάρχουν αμφιβολίες! Τα έγγραφα της αλλαγής της δομής του Στρατεύματος, της επιχειρήσεως προστασίας της Βουλής, καθώς και της διαταγής καταστολής όχλου.


Γιατί λοιπόν μέχρι σήμερα, κανένα κόμμα , κανένας βουλευτής δεν κατέθεσε έστω και μια ερώτηση στη βουλή;


Γιατί -πολύ περισσότερο- σιωπούν άπαντες (ακόμα και το ΚΚΕ) μπροστά σε όλη αυτή την κραυγαλέα υπόθεση ανατροπής της Δημοκρατικής Τάξης στην Ελλάδα; Εδώ κάνουν ερωτήσεις για μια μικρή παράνομη μεταθεσούλα Στρατιωτικού και κονταροχτυπιούνται στη Βουλή! Εδώ που φαίνεται ότι η Δημοκρατία μας υποκαταστάθηκε από τα καπρίτσια ορισμένων και στήθηκε ένα θέατρο παραλόγου τι συμβαίνει; 


Γιατί δεν υπάρχει έστω και ένας βουλευτής που να τόλμησε να ρωτήσει, ΠΟΙΟΣ ή ΠΟΙΟΙ επεχείρησαν αυτό το δήθεν πραξικόπημα που μας εξέθεσε διεθνώς και μας εξομοίωσε ως χώρα με την ... Τουρκία;;;


Κι επειδή όπως σας είπα, η υπόθεση αυτή μόλις ... άρχισε, για σήμερα θα κλείσω με μια ερώτηση :


Ποιος υπογράφει κύριοι της (νέας και παλιάς) Κυβέρνησης, την διαταγή καταστολής όχλου;


Είναι Στρατιωτικός ή όχι ;


Ποιος έχει βάλει κύριοι και κυρίες τελευταίος την υπογραφή του;


Πως τον λένε και ποια είναι η ιδιότητά του;;;
-Σχολιάστε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.