Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

ROOMARXISA ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ(!!!)

-Έχουμε πει πολλάκις και πλειστάκις, ότι κάθε θαύμα στο paltalk κρατά τρεις(3) μέρες(άλλοτε μεγαλύτερες κι άλλοτε μικρότερες). Από όσα
πληροφορούμαι η πρώην σιδηρά κυρία ΚΑΚΑΛΙΔΟΥ, επειδή πηγαίνουν πολύ prima οι δουλειές της, βιώνει καταστάσεις απόγνωσης και απογοήτευσης. Σε μια προσπάθεια διεξόδου αναζήτησε και βρήκε εργασία και απασχόληση μαζί με την βοηθό της την συμπαθέστατη ataktoula, στο room του TRIKALINOS, να είναι καλά ο άνθρωπος που τις λυπήθηκε, ας όψεται η μεγαλοψυχία του και καλά να τον έχει ο Θεός. Κρίμα! Εκεί που θα την βλέπαμε από ψιλά κατά τα λεγόμενα της, θα την χάσουμε σύντομα αν και περιμέναμε ότι θα βγάζαμε καλό χειμώνα. Κρίμα και τα δεκανίκια του microtsoutsounakia του τρομερού πολέμαρχου, ούτε αυτά είναι αρκετά για να την στηρίξουν(!) Ούτε τα σαράντα ξύλινα στρατιωτάκια αρκούν? Ούτε αυτά? Τόσο βάρος υπάρχει? 
-Μόνο για face book και πόκες είναι η συγκεκριμένη. Δεν μπορούμε καταλάβουμε γιατί ενοχλεί, τόσο το blog. Είναι ο αλάνθαστος καθρέφτης μας, απορώ πως για κάτι που ούτε καν την φιλοσοφία και τη λογική του γνωρίζουν, γίνονται πολέμιοι του. Τέτοιος στρουθοκαμηλισμός?  Ούτε τα χάλια μας αντέχουμε! αυτοί είμαστε δυστυχώς(!!!) Δείτε κατάματα την αλήθεια, δεν είναι κακό. Καλό  μας κάνει, μας βοηθά να αποβούμε καλλίτεροι. Μη μας ενοχλεί η ανωνυμία μα, τότε ο κόσμος λέει αλήθειες. Επειδή τα πράγματα και οι καταστάσεις καταγράφονται χωρίς αναισθητικό, πονάμε από την νέα προσέγγιση? Ας προσέχαμε. Αντικειμενικά, στο blog λέγονται αλήθειες που ούτε ο καλλίτερος μας φίλος θα τολμούσε να μας πει.
Σχολιάστε, μας ενδιαφέρει η γνώμη σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.