Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Η ΜΕΓΑΛΟΚΟΠΕΛΑ ΚΥΡΙΑ ΚΑΚΑΛΙΔΟΥ ΤΟΥ ΡΑΦΙΟΥ

-Έχω απορία, τελευταία φορά που συναντήθηκες ερωτικά με άντρα ζούσε ο John Wane? Σε δικαιολογώ γιατί η παρατεταμένη αποχή από το sex, προκαλεί
έντονες εγκεφαλικές βλάβες. Προκειμένου να κάθεσαι, ατελείωτες ώρες στο net και να ζητιανεύεις ένα φιλάκι καλό είναι να βγεις και να δεις κάποιο καλό αγοράκι γιατί τα χρόνια περνάνε και πίσω δεν γυρνάνε.
-Είχα πει ότι σέβομαι κάποιες καταστάσεις, αλλά τι γίνεται όταν δεν τις σέβεσαι εσύ η ίδια? Μήπως πρέπει κι εγώ να γίνω το ίδιο σκατά με σένα?  Έχει λυθεί η γλώσσα σου τελευταία. Δεν θέλω να φτάσω σε έσχατες καταστάσεις, οπότε μην τραβάς το σχοινί γιατί θα κοπεί.
-Είναι απορίας άξιο να νοιώθει κανείς τόση καταπίεση όταν το μόνο που του ζητάς είναι να μη πετά τον κόσμο. Δεν φταίει σε τίποτα ο κοσμάκης να λούζεται τα υστερικά σου, Και τώρα από εκεί παπάκι έχεις αλλά δεν κάνεις τα ίδια. Ισχυρίζονται πολλοί μεταξύ αυτών και εσύ η ίδια.ότι αφού μου έδωσε παπάκι το κάνω ότι θέλω. Λάθος, το room είχε κανόνες που εσύ δεν σεβάστηκες και έκανες του κεφαλιού σου. Μου θυμίζεις τον ανεκδιήγητο fisherman, που για να για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, έλεγε ότι του κατέβαινε. Αλλά με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις(!). Δηλαδή ρε απαίδευτη καραποντιίδα, αν σου είχαμε δώσει πιστόλι εσύ θα είχες λιγοστέψει τον πληθυσμό της γης(!!!). "Ήμαρτον" τι άλλο θα μάθουμε εδώ μέσα(!!!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.