Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΝΕΙΣ - ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΟΥΣ - ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΔΙΠΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ "ΠΡΟΔΟΤΗ"



-Αναρωτιέμαι αν περνά έστω μια μέρα που να μην απατούν και να μη κοροϊδεύουν τον ίδιο τους τον εαυτό αυτοί οι παλιοχαρακτήρες.
Το σίγουρο είναι ότι, οι πονηριές και οι προδοσίες οφείλονται αποκλειστικά σε έλλειψη ικανότητας. Πάντως η προδοσία είναι η μόνη αλήθεια που μένει.Οι πραγματικοί φίλοι σου την λένε φόρα παρτίδα, από μπροστά οπότε αυτοί πραγματικοί φίλοι δεν ήταν.Ακόμη πιο σίγουρο είναι ότι όποιοι μας πρόδωσαν, δεν θα μας συγχωρέσουν ποτέ για την πράξη τους αυτή. Βέβαιο ακόμη είναι ότι κανείς δεν βλέπει την προδοσία σαν συνωμοσία, όταν παίρνει μέρος σ’ αυτήν. Και μετά, γίνεται σκοπός  Εκτός των άλλων, για να προδώσεις πρέπει πρώτα να ανήκεις, άρα αυτοί μας πουλούσαν θεωρίες τόσο καιρό δηλαδή, σάλια και μύξες. Στα χέρια τους κρατούσαμε ο κόλος τους πονούσε. Είχαν ιδιωτικοποιήσει το room. Ότι ήθελαν έκαναν. Αλώνιζαν χωρίς αλεστικά. Τελευταία που μπήκε το σκουλήκι μέσα τους, η τραβεστί συμπεριφορά τους πρόδωσε ήταν εξόφθαλμο πια ότι κάτι μαγειρεύουν. Και απ' το πουθενά χωρίς καμιά αιτία κι αφορμή και "εσύ τέκνο Βρούτε"? αρνούμαι ακόμη και τα nicks αναγράψω γιατί νοιώθω κάτι σαν αηδία απλά τους παραδίδω στην κρίση σας στον διπλανό πίνακα ψηφοφορίας. Τραγικό τους λάθος ακόμη η υπερεκτίμηση του δήθεν άθλου τους. Να μη ξεχνούν, ότι η προδοσία ποτέ δεν θριαμβεύει. Τους αφήσαμε τα περιθώρια να παίξουν, σαν παιδάκια που είναι, τσαααααα μάκια μάκια μάκια, τους είχαμε υποψιαστεί κι απλά δεν τους σταματήσαμε, έφυγαν από μόνοι τους και δεν τους διώξαμε, εκεί ακριβώς είναι η εξυπνάδα μας απέναντι στην κουτοπονηριά τους. Ψάχνουν για δικαιολογία και δεν βρίσκουν. Δεν δίστασε ο ακατονόμαστος δήθεν οικογενειάρχης, γαμπρός από τις Σέρρες να με επισκεφτεί μόλις πέντε μέρες πριν την αποστασία για να μου ρήξη στάχτη στα μάτια. Ήρθε η ζαρωμένη μαϊμού, σαν τον κλέφτη με έντονα ζωγραφισμένη στο πρόσωπο της την, αμηχανία, την αγωνία κι ενοχή, ήταν εμφανώς ταραγμένη. Η τραγικότητα της παρουσίας του διπλοπρόσωπου, μου θύμιζε κάτι από βρεγμένη γάτα, αφού αυτός ήταν ο αρχιμάγειρας. Ήμουν ψιλιασμένος και λειτουργούσα φυσιολογικά, ήμασταν όπως η γάτα με τον ποντικό, "τόσο όμορφα", με την σπανομαρία, απλά περίμενα πότε θα εκδηλωθούν. Κανένα δεν μπορούν να πείσουν και κανείς πια δεν τους εμπιστεύεται. Εδώ πέστε μας την γνώμη σας και στο πλάι η συμμετοχή σας στην διενεργούμενη ψηφοφορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.