Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

ΑΠΕΙΛΕΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΥΒΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΑΚΑΛΙΔΟΥ

-Κυρία με τα κάκαλα. Το καλάμι συνεχίζεις να το έχεις καβαλημένο. Έλα στα σωστά σου. Παρκάρισε το κάπου για να μπορέσεις να το ξαναβρείς. 
Κατέβασε τη μπάλα κάτω μη σε πάρει και σε σηκώσει. Άντε μπράβο. Σαν πολύ ψηλά σήκωσες τον αμανέ. Σεβόμαστε ορισμένες καταστάσεις αλλά εσύ το παράχεσες. Φύγατε και σας είπαμε στο καλό. Τώρα τι  θέλεις και ψάχνεσαι? Δεν ασχολούμαι μαζί σου κι ασχολείσαι, πραγματικά δεν μπορώ να σε καταλάβω(!!!). Θέλεις κάτι? Το blog  δεν είναι δικό μου και μη ασχολείσαι. Άλλο το room κι άλλο το blog. απλά τυχαίνει να είμαι ένας από τους διαχειριστές. Συμμαζέψου κι άσε τα αντριλίκια για άλλους.  Το blog έκλεισε μια φορά για να γυρίσει πίσω ο Θεολόγος και ο Θεμάκος. μεγάλη η χάρη του, ξένος άνθρωπος ο ιδιοκτήτης και το έκλεισε γιατί του το ζήτησα. Από την στιγμή που αποχωρήσατε δεν υπάρχει λόγος να μένει κλειστό. 

-Ο Σωτήρης είναι άτομο όπως ο καθένας μας, άγνωστος μεταξύ αγνώστων που λέει τον καημό του. Εμείς σεναριογράφοι δεν είμαστε και σενάρια δεν συνθέτουμε. Έχω την εντύπωση πως παραλογίζεστε και ζητήματα που περιγράφονται. με τόση λεπτομέρεια δεν μπορεί να αποτελούν μυθιστόρημα. Το θέμα είναι όταν αποκαλυφτεί εξ ολοκλήρου η καταγγελία Σωτήρη τι θα έχετε να πείτε? Σελίδα κι εσείς έχετε, σας έγινε η παραμικρή παρέμβαση για το πως θα την διαχειριστείτε? Απορώ για ποιο λόγο παρεμβαίνετε? Μάθετε να σέβεστε όπως σας σέβομαι, προσωπικά δεν ασχολούμαι μαζί σας μη ασχολείστε μαζί μου, το blog είναι στην διάθεση όλων, και όπως γράφουν όλοι μπορείτε και εσείς ωραία Κακαλίδου να μπείτε και να γράψετε. Ζητήματα που αναφέρονται μόνο σε ύβρεις παιδιών και οικογενειών διαγράφονται για αυτό αφήστε τα παραμύθια κατά μέρος. Εσείς απορία δεν έχετε για το ποιος είναι ο Σωτήρης? για ποιο λόγο τα λέει αυτά? Αν είναι αλήθεια η ψέμματα? Αν πχ έφαγα πρόλογο από ένα πρεζόνι τότε είμαι άξιος της μοίρας μου, τότε θα με ενοχλούσε ακόμη περισσότερο. Αφήστε τον λοιπόν να τα πει ο άνθρωπος, να δούμε που το πάει. Η έχετε την εντύπωση πως όσα λέει κάποιος άγνωστος είναι εξ ολοκλήρου πιστευτά? Πάντως ειλικρινά να είστε σίγουρη ότι δεν θα μου άρεσε καθόλου να επαληθευθεί ο Σωτήρης, αλλά αν είναι αληθινός θα αυτοκτονήσουμε? Λίγη υπομονή δεν βλάπτει. Αυτά και μόνο αυτά, άλλη φορά δεν ξανασχολούμαι μαζί σας, αρκετά(!) αχάριστη κυρία Κακαλίδου, μαθήματα επικοινωνίας δεν παραδίδονται μέσω του blog. Απλά όφειλα να εξηγηθώ προς όλους για να μη παρεξηγηθώ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.