Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Ο ΑΛΗΜΠΑΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΑ 40 ΞΥΛΙΝΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ Δυο γελοιότητες μαζί δεν συνθέτουν την σοβαρότητα παρά μόνο φτιάχνουν την ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΤΗΣ ΜΙΖΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑΣ Ο ΙΠΠΟΚΟΜΟΣ ΤΟΥ Psaras_4 (LOL)

Ιδού εξ ου ο ορισμός για "αποτυχημένο roomarxi"

-Ήρθε η φοβερή και τρομερή ημέρα του Αλήμπαμπα με τους 40 ξύλινους η πέτσινους κλέφτες. 

Η εποχή του TSOUTSOUNOFONIA με τα  σαράντα(40)  ξύλινα στρατιωτάκια. Ο αποτυχημένος ρουμάρχης σύμφωνα με το κατά atio_ 1 το ανάγνωσμα, με μόνιμο στόχο να γίνει ρουμάρχης, που ποτέ δεν πέτυχε."Εσείς μπορείτε ρε μαλάκες να βάλετε τόσα nicks? Εγώ μπορώ(!) άντε γαμηθείτε ρε μουνιά"(LOL), favorite έκφραση του hacker. Atiouli εσύ δεν είσαι εκείνος που τον αποκαλούσες έτσι?  Έτσι δεν είναι κουραστικέ φαβλατάκο? Φυσιολογική λοιπόν η ονοματολογία για την κοινοπραξία της συμφοράς ε ατιμουλάκο? Αφού κατόρθωσες και τον έκανες τσουτσέ σου σίγουρα έχεις πετύχει(!) και εξασφαλίσεςτην προβληματική αριθμητική υπεροχή και βγάζε λόγο στους κενούς υπολογιστες χαχαχαχαχαχ Σε καμαρώνω ρε, άντε και εις ανώτερα, βασιλιά να σε καμαρώσει η μανούλα σου.
Πάμε καλά εδώ μέσα?  Άντε σοβαρευτείτε, Αρκετά γελοίοι έχουμε καταντήσει. Πήρε αξία το μηδέν. Θα φέρω τους δικούς μου με τα 40 κάλπικα ονόματα. Πάντα φυτρώνει εκεί που δεν τον σπέρνουν. Δεν περιορίζει τις δραστηριότητες του στο κοτετσάκι του, αλλά χώνει την ουρά του σε όλα τα δωμάτια. Δυστυχώς τέτοια ανθρωπάρια βρίσκουν πρόσφορο έδαφος για να δράσουν και να δηλώσουν υπαρκτοί, δηλαδή ο συγκεκριμένος προσεταιρίζεται κάποιους άλλους ανεγκέφαλους που δήθεν συνεργάζεται, κι έτσι και πάει κάποιος δίπλα του και του την πει η τον κοντράρει αμέσως τα μηχανήματα στο full η βάζει όρους για διαπραγμάτευση η αλλιώς "πέρνω τα παιδιά και φεύγω". Ποια παιδιά ρε κακομοίρη? μας βλέπουν(!) κι ακούς συνήθως το "άντε  γαμηθείτε φεύγω εμπρός μαρς πάμε, τους ζυγούς λύσατε", χαχαχαχαχα λαγός γίνεται ο τύπος και στο καπάκι invite στο κοτέτσι για διαπραγματεύσεις  και τον καταμερισμό ρόλων και ευθυνών, ούτε λεπτό δεν κάθεται. κι όλη η συνεργασία πάει περίπατο, χαχαχαχαχα  Σε εμάς δυστυχώς για αυτούς δεν φτουράνε τέτοια. 

-Σχολιάστε, μας ενδιαφέρει η γνώμη σας.

ΥΥ Κώστα δεν μπορώ να σε ανταγωνιστώ στο mic γιατί θα χάσω, έχεις φοβερά μηχανήματα και πολύ  ωραία φωνή, απεριόριστες γνώσεις, Ευτυχώς τουλάχιστο που μας αφήνεις να γράφουμε εδώ LOL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.