Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ROOM (28-3-2011)

-Από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, προκύπτει ότι πολύς ντόρος γίνεται για το blogspot. Επειδή βλέπαμε ότι όποιες συνεργασίες, ότι συνθέσεις
και συνδυασμοί και νάχουν γίνει το pal είχε καταντήσει να είναι πολύ στατικό, ανιαρό και κουραστικό, όλοι μας προβλέψιμοι με φαντασία που μας είχε εγκαταλείψει.
Ενώπιον αυτής της κατάστασης φέρνουμε το blog και ω του θαύματος τότε όλοι στρέφονται κατά μιας σελίδας, τι άλλο θα δούμε(!!!). Τους ενοχλεί η ανωνυμία, μα αν δεν υπάρχει ανωνυμία παύει να είναι blog. Αντί να το δούμε σαν εργαλείο στα χέρια του κάθε χρήστη που θα προσθέσει στην διασκέδαση μας, στεκόμαστε στα αρνητικά σχόλια. Έλεος(!!!) Εκτός των άλλων ένα είναι σίγουρο ότι θα βγουν αλήθειες. Θα μας προσγειώσει για να μη αεροβατούμε, περιμένετε πρώτα και μετά το κρίνεται συνολικά. Και ποιοί είναι αυτοί που μας κάνουν τα αρνητικά σχόλια? φυσικά κάποιοι από εμάς, που για δικούς τους λόγους δεν μας έλεγαν την αλήθεια ενδεχομένως επειδή δεν ήθελαν να χαλαστούν μαζί μας η κάποιοι που θέλουν να ανάψουν φωτιές χωρίς να εκτεθούν. Τόσο σοβαρό είναι? Υπάρχει μερίδα χρηστών που θα ήθελαν να μας τα σούρουν αλλά από μικροφώνου κωλύονται για διαφόρους λόγους. Κακό είναι δεν είναι, αλλά άλλο το ζωντανό χώσιμο κι η απευθείας αντιπαράθεση κι άλλο του δακτυλογράφου. Τέλος πάντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.