Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ROOM (26/27-3-2011)

-Η χθεσινή μέρα(26-3-2011) ήταν μια συνηθισμένη μέρα, χωρίς υφέσεις και ιδιαίτερες εξάρσεις, το πιο αξιοσημείωτο ήταν επανεμφάνιση του zim_kostas, που από τη μία δήλωνε ότι τα κρέμασε αλλά στηρίζει το δωμάτιο μας

κι από την άλλη μπαινόβγαινε και τον κυνηγούσε ο  γνωστός ανακατωσούρας ο kolegkas προσπαθώντας να βάλλει φωτιά, παλιά του τέχνη κόσκινο, δηλαδή μια από τα ίδια ο sir kolegkas. Δεν βαρέθηκε? Εμείς κουραστήκαμε να ακούμε τα ίδια και τα ίδια, στηρίζει τον έναν γκρεμίζει τον άλλον και πάει λέγοντας.
-Η κατάσταση του ΓΚΙΡΙ ήταν σταθερά αθεράπευτη, τι έχεις "Γιάννη τι είχα πάντα..." κανένας δεν είναι πιο νέος και πιο ωραίος από αυτόν, τόσο όμορφα(!!!) ειδικά τώρα που έκοψε το μαλλί με το τάβλι και το έκανε καπελάκι τύπου elvis, έχασε και 20 χρόνια ζωής πανάθεμα τον, τι να πει κανείς για μ... της αλλιν..(!!!)
-Όλη η μέρα(27-3-2011) ήταν μέσα στην πλάκα στο γέλιο την χαρά πάντα με την συνδρομή του blogspot μας, που διαδίδεται και ολοένα και γιγαντώνει. Αξίζει να σημειωθεί η μεγάλη στήριξη του room μας από τον zimarouli.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.