Κανόνες του room

Κ Α Ν Ο Ν Ε Σ  Τ Ο Υ  R O O M
-Στο room χρησιμοποιούμε τρία(3) μικρόφωνα. Κάνουμε πραγματικό διάλογο, ξεκούραστα όπως στο τηλέφωνο. Μιλάμε με το voice activated η το ctrl, χαμηλώστε την ένταση από τα ηχεία για να μη έχουμε αντίλαλο. Μιλάμε ένας ένας στο mic για να ακουγόμαστε όλοι και να συνεννοηθούμε τελικά.
-Όταν αναπτύσσονται καλές συζητήσεις στο room , προαπαιτoύμε  χεράκια.
-Θέλουμε από τους χρήστες να μιλούν όλοι Ελληνικά στο room. Φανταστείτε αν ο καθένας μιλούσε στην γλώσσα της χώρας από την οποία προέρχεται, το room θα ήταν σκέτος εμπαιγμός, πλήρης σύγχυση, ασυνεννοησία, ένα πανδαιμόνιο, σκέτη Βαβυλωνία.
-Bounce τα άγνωστα nicks, όσους δεν εναρμονίζονται και δεν συμπλέουν με το περιβάλλον του room και όσους δεν μιλούν για να μη μαζεύουμε  σκύβαλα,  μουγκοθοδωρους και μοδίστρες δακτυλογράφους.
-Δεν επιτρέπονται η μουσική,  δεν είμαστε κατά της μουσικής δεν νοείτε επικοινωνία μέσω μουσικής πίσω από καλώδια. Αν θέλουμε να ακούσουμε μουσική, την ακούμε ατόφια από μόνοι μας, είμαι της άποψης ότι είναι εντελώς φασιστικό να σου επιβάλλει κάποιος το είδος της μουσικής που ο ίδιος επιθυμεί, αυτό είναι προσβολή της νοημοσύνης μας. Δεν είμαστε άμουσοι, απεναντίας ενθαρρύνουμε τους χρήστες που τραγουδάνε ζωντανά οι ίδιοι στο mic.
-Δεν επιτρέπονται τα rec. Όλοι μας ξέρουμε πόσοι εκβιασμοί, απειλές κλπ έχουν γίνει. Επιτρέπονται μόνο rec του χαβαλέ.
-Οι νέοι χρήστες κατευθείαν στο μικρόφωνο, αλλιώς τον πούλο.