Κυριακή 6 Μαΐου 2012

ΕΡΩΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΕΞ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ

-Τεράστια απορία και περιέργεια υπάρχει, για το πόσο απελπισμένος από τη ζωή, την οικογένεια, τις παρέες, τον κοινωνικό του περίγυρο,την χώρα του, την ίδια του την πατρίδα, μπορεί να είναι κανείς για να ακολουθήσει τα παρακάτω μονοπάτια?
Χωρίς φίλους και συγγενείς γίνεται? Για να φτάσει στο σημείο και να μεταναστεύσει κάποιος στο πλέον αβέβαιο περιβάλλον και να εγκατασταθεί στο σπίτι κάποιου που έτυχε και γνώρισε από το paltalk. Τι σόι μυαλό μπορεί να κουβαλάει ένα τέτοιο άτομο? "Που πας? Που πας?" Σε τι διαφέρει από τον gkiri gkiri που πήγε στον Canada, και τον κατακρίναμε όλοι και η λεγάμενη.(LoL). Τα ίδια μυαλά λοιπόν.
-Επίσης προκύπτουν τα παρακάτω εύλογα ερωτήματα από αυτού του επιπέδου την μετανάστευση. Τι είδους πρωινό σερβίρεται στην Αυστραλία? με τι τρόπο? τι γεύση έχει? είναι χορταστικό? ποια τα προσόντα του μπάτλερ? η κατοικία της φιλοξενίας ποια οργάνωση πρέπει να διαθέτει? Πως δέχονται οι σύζυγοι η οι σύνοικοι του οικοδεσπότη την φιλοξενούμενη αν πρόκειται για γυναίκα? Προκύπτουν ζήλιες, φθόνος και άλλα αρνητικά συναισθήματα? Ποια τα επίπεδα της φιλοξενίας? προβλέπεται room service από τον οικοδεσπότη?όταν ο μπάτλερ τυχαίνει να είναι και οικοδεσπότης υπάρχουν κραδασμοί στην Κίνα? Οι τριβές που προκαλούνται οδηγούν στην μετακόμιση? Ζήτω ο Αντύπας ''μετακομίζω γιατί χωρίζω" Τι να μας πουν αυτοί όταν ο Θεός έβρεχε μυαλά ορισμένοι κρατούσαν ομπρέλα.

-Σχολιάστε...

-Σχολιάστε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.