ΕΚΛΟΓΕΣ 2012 - Η ΜΟΝΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΑΞΙΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ

-Η ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΤΑΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΕΛΛΗΝΑ  ΠΟΛΙΤΗ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ. ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΕΙΝ –ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΜΑΣ- ΚΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΑΛΛΟΤΕ ΕΛΑΦΡΑ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ
ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΠΑΡΕΙΣΤΙΚΑ Η ΦΙΛΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ.
-ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΕ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΡΑ. ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΡΜΑ ΣΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΜΑΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙΕΠΙΤΗΔΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ.
-ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΟΥ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΝΑ ΛΥΤΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ ΑΡΠΑΚΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΛΗΜΕΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΡΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΗΛΕΙΑ. ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ. ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ, ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΑΡΜΌΣΕΙ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΟΡΘΩΣΕΙ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΚΑΠΗΛΟΥΣ. ΕΙΤΕ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΑΓΓΛΟΙ, ΓΑΛΛΟΙ, ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ Η ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ. 
-Η ΜΙΖΕΡΕΙΑ ΑΛΛΟ ΠΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΠΡΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ. 
-ΔΙΚΙΟΛΟΓΙΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΙΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΙΔΡΑ, ΜΗΠΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ?
-ΘΑ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΑ ΑΞΙΟ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥ ΑΝ ΕΒΛΕΠΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΕΝΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΑ ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΕΙ. ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΜΩΡΗΘΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΣΥΝΤΈΛΕΣΑΝ ΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ. ΤΟ ΓΟΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΗ ΕΧΕΙ.
-Σχολιάστε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου