Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Η ΚΑΘΑΡΣΗ ΣΤΟ ROOM ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ - ΜΟΝΟ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΙ ΧΩΡΟΥΝ - ΣΩΘΉΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΓΡΑΙΝΑ

-Η κάθαρση στο δωμάτιο μας είναι γεγονός αναμφισβήτητο και μπορούμε να ισχυριζόμαστε ότι έχουμε το πλέον καθαρόαιμο Α room. Επειδή πρώτον  
έφυγαν οι θερμοκέφαλοι admin όπως, η xara_xara, oalitis1 οι μεγαλύτεροι μπάουνσερ όλων εποχών και μη ξεχνάμε και το μεγαλύτερο τσεκούρι του paltalk τον ASTORIA 6 που κι αυτόν εδώ τον είχαμε, τον επονομαζόμενο χιτλεράκο. Ε και κάποιοι άλλοι κομψί-κομψά δήθεν αλφατζήδες (Α) που δεν άντεχαν ούτε τη λέξη μαλακά. Να είναι καλά οι άνθρωποι και καλά να τους έχει ο Θεός. Όσο για την κυρία ΚΑΚΑΛΙΔΟΥ που ακόμη δεν μπορώ να δικαιολογήσω την στάση μου, πως της είχα αφήσει εκείνα τα περιθώρια να δρα και να λειτουργεί έτσι ανεξέλεγκτα. Θα έπρεπε να κοκκινίσει τον χρήστη που για κακή του τύχη μιλούσε την ώρα που ήθελε να μιλήσει αυτή. Αφού πρώτα τον έλουζε βάζοντας του την κόκκινη μετά ακούγαμε το διάγγελμά της. Δεν ξεχνώ το ζευγαράκι της Αγίας Παρασκευής, που προκειμένου να διασκεδάσουν και σε μια προσπάθεια "επίδειξης ευφυίας" από πλευράς του εξυπνάκια δεν δίστασαν να ξεγυμνώσουν ένα άρρωστο κοριτσάκι από τον Καναδά, να το βιντεοσκοπήσουν και μετά να κομπάζουν για τον άθλο τους αυτό, προβάλλοντας το και σε άλλους. Έτσι κάπως γελούν οι δήθεν παν επιστήμονες, που αμφιβάλλω αν έχει τελειώσει μια υποτυπώδη σχολή εργοδηγών, ο συγκεκριμένος. Το προδίδει εξάλλου η χωριάτικη προφορά του και η σιχαμερή συμπεριφορά του.  Και είναι ο ίδιος που είχε δώσει το παπάκι του στον kolegka και πετούσε αδιακρίτως τους χρήστες για να γελάσει ο εργοδηγός.
-Tο δεύτερο είναι τουλάχιστον τώρα έχουμε ομοιογένια, έχουν μείνει οι καθαρόαιμοι, αλφατζήδες, και αυτοί που δεν είναι προσπαθούν να συμπεριφερθούν σαν αλφατζήδες, αλλιώς φεύγουν από μόνοι τους, όπως το έκαναν και πολλοί επώνυμοι. Δεν έχουμε την ανάγκη να γεμίσουμε τις ώρες μας με μουσική, έχουμε πολλά θέματα να συζητήσουμε και να διασκεδάσουμε, και είμαστε οι πρωτοπόροι σε αυτό. Οι προβληματικοί την έκαναν. Το καλό της υπόθεσης επίσης είναι ότι είμαστε απαλλαγμένοι από αριθμητικά σύνδρομα, ενώ οι άλλοι νοσούν, είναι αιχμάλωτοι των αριθμών, έχουν την ανάγκη στήριξης του οποιουδήποτε microtsoutsounofonia  με τα 40 ξύλινα στρατιωτάκια και τα τσανάκια τους. Μέγας καρκίνος, βρωμοσκούληκας. Εμείς room με βαρίδια και καρκινώματα δεν θέλουμε. Ήταν πολύ εύκολο για εμάς κάτι τέτοιο, αλλά εμείς τους φτύσαμε, οι άλλοι τους συμμάζεψαν, όπως ήρθαν έτσι έφυγαν. 
-Εμείς απλά πληροφορούμε ότι μόλις αρχίσαμε Τα καλά πέρασαν, τα χειρότερα έρχονται 
-Σχολιάστε, μας ενδιαφέρει γνώμη σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.