Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΤΑ ΜΑΛΏΜΑΤΑ ΤΑΧΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΗΥΡΙΑ

-Λέτε να είμαστε γύφτοι? Ο προβληματισμός έγκειται για το πως συνυπάρχουν "άνθρωποι" που μόλις πριν σφάζονταν και μετά από λίγο κάνουν chatt παρέα
σαν να μη έχει συμβεί το παραμικρό από το ίδιο μετερίζι. Εδώ έχουμε χάσει το μπούσουλα μας κι όχι μόνο, "χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάννα". Δεν υπάρχει λογική ερμηνεία για το σχεδόν καθημερινό φαινόμενο: καυγάδες, φασαρίες οχλαγωγίες, τσαμπουκάδες, νταηλίκια, εκβιασμοί και όλα τα παρεμφερή και στο τέλος .....===> τσααα μάκια μάκια μάκια. Οπότε διερωτόμαστε για το αν στραβά αρμενίζουμε η στραβός είναι ο γιαλός. Δεν είμαστε καθόλου καλά(!!!).Είναι υγεία αυτό? Ποίους κοροϊδεύουν τελικά? Εμάς? τον εαυτό τους? η τον κόσμο γενικότερα? Και το ξεκατίνιασμα πάει σύννεφο(!!!). Τσίπα δεν υπάρχει?Χάθηκε παντελώς το φιλότιμο? Τέτοια επικοινωνία επιδιώκουμε? Αφήστε τα σχόλια σας, μας ενδιαφέρει η γνώμη σας.
Υ.Υ. Οι γύφτοι κατά τα άλλα είναι συμπαθέστατη κοινωνική κατηγορία ανθρώπων που απλά προς χάριν οικονομίας της κουβέντας τους χρησιμοποιούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.